Auto huren Liege

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Autoverhuur in Luik met Thrifty

Leige, een stad in het oosten van België, aan de oevers van de Maas, zal zeker uw artistieke muze worden, met zijn oudheid die teruggaat tot de 7e eeuw. In de middeleeuwen was Luik een intellectueel centrum, evenals de zetel van de Maaslandse kunstschool. De stad heeft verschillende wisselvalligheden meegemaakt: van glorie, via bombardementen tot wederopbouw. Er zijn kathedralen, twee rivieren, een paleis en nog veel meer om te aanschouwen.

Het kan een lastige opgave zijn om de talloze spannende plekken in Luik af te vinken. Thrifty Car Rental is uw totaaloplossing: het is klantvriendelijk, milieuvriendelijk en zakvriendelijk.

Thrifty heeft een vloot van milieuvriendelijke hybride auto's, evenals de reguliere auto's. In een post-Covid-wereld wil je dat de ervaring zorgeloos en toch betaalbaar is. Thrifty begrijpt dit en nodigt u uit om een ​​auto te huren in Luik, zodat u probleemloos en comfortabel van de ervaring kunt genieten.

Autoverhuur in Luik met Thrifty car rental

iconAutoverhuur locaties in Liege

2 autoverhuur locatie gevonden in Liege

 • icon
 • icon
1 Autoverhuur Luik Luchthaven - Thrifty Car Rental

Liege Airport LGG

 • map icon RUE DE L'AEROPORT GRACE-HOLLOGNE
 • time icon Mo-Fr 0900-1200, 1330-1600, Sa-Su Closed
 • call icon 489702076
2 Kies voor Autoverhuur op de vestiging Liege G.S.C. Sprl in Liege - Thrifty Car Rental

HERTZ LIEGE G.S.C. SPRL LGGC51

 • map icon RUE DU PLAN INCLINE 117 4000 LIEGE
 • time icon Mo-Fr 0830-1700, Sa-Su Closed
 • call icon 42224273
 • Luik biedt tussen 8.00 en 18.00 uur 30 minuten gratis parkeren aan bij ‘Shop and Drive’-plekken, behalve op zondag. Er zijn ongeveer 220 van dergelijke gratis parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen en de verstreken tijd kunnen beide worden gevolgd op een app. Rue Grétry, Rue des Guillemins en Boulevard de la Sauvenière hebben elk ongeveer 30 parkeerplaatsen.

 • Voor langere wandelingen en ommetjes kunt u het beste parkeren op één van de twee P+R-parkings. U kunt parkeren op de P+R nabij het busstation van Jemeppe en een bus nemen naar het stadscentrum. De rit duurt slechts ongeveer 20 minuten. Als je het grote paleis, het Palais de Justice, gebouwd in de 15e eeuw, wilt bezoeken, parkeer dan op P+R d’Angleur, neem de trein en bereik het paleis in 15 minuten. Alle P+R-parkeerplaatsen zijn gratis en er zijn ongeveer 150 plekken.

 • Binnen de stad Luik zijn er snelheidszones, en het begin en het einde van deze zones zijn duidelijk gemarkeerd – deze zijn over het algemeen 30 km/u of 50 km/u.

 • Op snelwegen kun je snel rijden, tot 120 km/u, en deze zijn vrij van verkeerslichten. Snelwegen zijn in België gemarkeerd met A- en E-borden.

 • De snelweg A3 (E40) loopt van Brussel via Leuven, via Luik, naar Duitsland. Snelwegen lijken op snelwegen, maar hebben wegmarkeringen en verkeerslichten. De maximumsnelheid hierop varieert van 90 km/u tot 120 km/u.

 • Luik is een grote stad en ligt aan de samenvloeiing van verschillende snelwegen. De E25 loopt ten zuiden van de prachtige Franse stad Lyon, de thuisbasis van de grote schrijver Saint Antoine de Exupéry. Deze weg brengt u ook naar Luxemburg.\
 • De E42 in het westen brengt je naar Chareloi, waar een verbazingwekkende Rene Magritte-collectie te vinden is als je een kunstkenner bent. Deze weg leidt ook naar Parijs.
 • U wilt graag de E40 nemen om de hoofdstad Brussel te bezoeken, zonder deze is het bezoek aan België nogal onvolledig. E40 en E25 doorkruisen belangrijke delen van de stad.De d'Avroy en de la Sauvenière zijn uitvalswegen, via welke u vanuit het centrum van de stad het station van Guillemins kunt bereiken.
 • U parkeert het liefst iets verder van het centrum, want er zijn zo'n 60 straten die voetgangersgebied zijn en die met het openbaar vervoer bereikbaar zijn. De Blonden-wegtunnel is een glad stuk van 500 meter dat uitkomt aan de Quai de la Meuse.
 • Luik is een stad met veel auto's en het duurt ongeveer 30 minuten om 15 km af te leggen tijdens de spits – tussen 8.00 en 9.00 uur; en 17.00 en 18.00 uur
 • Ga westwaarts op de E40 richting Brussel.

 • Neem afrit 37-Loncin richting N617/Ans/Grâce-Hollogne/Aéroport Liège.

 • Houd bij de splitsing links aan en volg de borden Ans/N617. Voeg in op de N617.

 • Ga verder op de E40 en let op de borden richting Brussel.

Luik, in het oosten van België, is zowel een historische plek als een hedendaags genot. Met zijn verbluffende architectuur, waaronder het treinstation Luik-Guillemins, en culturele juweeltjes zoals de kathedraal van Luik, is het een bestemming die u niet mag missen. De pulserende ambiance, het culinaire aanbod en de culturele bezienswaardigheden van de stad hebben allemaal een grote aantrekkingskracht.

 • Kathedraal van Luik (Sint-Pauluskathedraal): Dit gotische wonder, gebouwd in de 13e eeuw, getuigt van de fascinerend rijke geschiedenis van Luik. De ingewikkelde architectuur, de glas-in-loodramen en de schatkamer vol religieuze artefacten zijn gewoonweg betoverend. De kathedraal ligt in het hart van de stad. Het is aan te raden uw Thrifty-huurauto in een van de nabijgelegen parkeergarages van de stad te parkeren en vervolgens richting de kathedraal te wandelen.
 • La Boverie: La Boverie is een kunstmuseum en tentoonstellingsruimte gehuisvest in een prachtig 19e-eeuws gebouw. Het combineert klassieke architectuur met moderne kunst en biedt onderdak aan een breed scala aan tentoonstellingen en evenementen. Er is een parkeerplaats naast het museum, maar deze is meestal betaald. Daarnaast zijn er andere parkeermogelijkheden in de omgeving, waaronder parkeren op straat en nabijgelegen parkeergarages.
 • Circuit de Spa-Francorchamps:  Located in the picturesque Ardennes Forest, this place is an iconic motorsport track known for races like Formula 1 Belgian Grand Prix. Its scenic setting and thrilling races make it a modern must-not-miss venue. Rent a car and in an hour's drive from Liège, you would be at the circuit. The circuit has parking areas, including paid options. Parking arrangements may vary depending on events and races.

Luik, de derde grootste stad van België, belooft een boeiende ervaring en heeft een enorme verzameling dingen om van de bucketlist af te vinken.

 • Als u een geschiedenisliefhebber bent, zult u het Curtius Museum zeker intrigerend en immens vinden; het is een schatkamer van archeologische en kunstwonderen, die inzicht biedt in het roemruchte verleden van de stad. Maak een boottocht langs de Maas voor een alternatief perspectief op de stille pracht van de stad. Of geniet van de schilderachtige charme van Luik tijdens een ontspannen wandeling langs de rivier
 • Luik organiseert het hele jaar door verschillende festivals en evenementen, van de levendige Luikse kerstmarkt tot het razend populaire muziekfestival Les Ardentes. Naast het genieten van de spanning van de F1-races op Francorchamps, kunt u ook uw Thrifty-huurauto nemen en een rustige rit maken, waarbij u het nabijgelegen kuuroord Spa verkent.
 • Proef de Belgische keuken en proef de terecht gevierde wafels, chocolaatjes en bieren uit de regio bij lokale etablissementen verspreid over de stad.

Luik heeft boulevards vol traditionele waren, maar ook nieuw gebouwde, chique winkelcentra.

 • U kunt uw winkelbezoek beginnen in Le Carré, het levendige winkel- en eetdistrict van de stad, waar een assortiment boetieks en lokale winkels tegemoetkomen aan diverse smaken.
 • Place du Marché herbergt een levendige markt met verse producten en lokale specialiteiten. Je wilt de Belgische chocolaatjes en wafels niet missen - perfect voor een suikerbui na een vermoeiende wandeling.
 • Huur op zondag een auto en ga naar de La Batte-markt, een van de oudste van Europa, aan de oevers van de Maas, waar een scala aan goederen wordt aangeboden, van kleding tot antiek en Chinese gebruiksvoorwerpen.

De stad heeft een bruisend nachtleven, niet in de laatste plaats dankzij de grote en diverse studentenpopulatie aan de Universiteit van Luik,

 • Begin uw avond in de historische wijk Le Carré, vol met bars, clubs en muzieklocaties. Geniet van Belgische bieren of dans de hele nacht door in gezellige pubs zoals "Le Pot au Lait".
 • Liefhebbers van livemuziek kunnen locaties als 'La Zone' verkennen voor indieconcerten of 'KulturA' voor eclectische optredens. Voor een meer ontspannen of romantische ervaring rijdt u met uw Thrifty-huurauto naar de bars en terrassen aan de rivier, waar u kunt proosten op de maan en haar weerspiegeling in de Maas.

Veel Gestelde Vragen

Kan ik mijn buitenlandse rijbewijs gebruiken in Luik?

Als u uit een EU-land komt, kan dat. Als u van buiten de EU komt, is uw nationale rijbewijs 185 dagen geldig in België.

Aan welke kant van de weg moet ik rijden in Luik?

Je moet rechts rijden en links inhalen.

Mag ik bij rood licht rechtsaf slaan?

Nee, je kan het niet. Dit om de veiligheid van fietsers en voetgangers te garanderen.

Is het gemakkelijk om EV-opladers te vinden in Luik?

Ja, er zijn ruim 850 EV-laadstations. Thrifty Car Rental in Luik beschikt over een grote vloot elektrische auto's.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.