No results found.

Please select a pick up location

Bespaar in het weekend

Klaar voor uw volgende avontuur? Kruip veilig achter het stuur en bespaar op uw huurkosten.

 

Wij bieden u namelijk een geweldig weekendtarief. Boek nu voor slechts €30 per dag* en huur met een gerust hart een grondig gereinigde auto.Terms and Conditions

* Algemene voorwaarden:
Prijzen gebaseerd op ophaaldatum 18/09/2020 voor 4 dagen met een voertuiggroep A bij BRU50. De prijzen variëren per autogroep.
- Alleen beschikbaar voor binnenlandse huren.
- Alle autogroepen zijn beschikbaar voor zowel prepaid als voor het betalen van de huurauto's op de locatie wanneer deze direct online of via de telefoon worden geboekt.
- De prijzen zijn inclusief kilometrage, verplichte kosten, Collision Damage Waiver (CDW) en Theft Protection (TP) met het toepasselijke eigen risico, servicekosten voor de locatie, kentekenregistratiekosten voor het voertuig en belastingen,
- De prijzen zijn exclusief optionele extra's, SuperCover, persoonlijke verzekering, kinderzitjes, extra bestuurders, GPS en brandstof die tegen normale tarieven worden aangerekend.
- Flexibele boeking maakt het mogelijk om gratis te annuleren als u 2 dagen voor het ophalen van de huurauto annuleert wanneer u vooraf betaalt.
- Huren wordt aangeboden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en de Benelux.
- Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen, kortingen of promoties.
- Alle huurauto's zijn onderhevig aan de huurvoorwaarden en de huurkwalificaties en -eisen van Thrifty.
- Thrifty behoudt zich het recht voor deze promotie te allen tijde te wijzigen of te verwijderen. Als u wijzigingen aanbrengt in uw verhuur die leiden tot een nieuwe aanbieding, komt deze mogelijk niet in aanmerking voor de aanbieding.