• icon

    400+ locaties in heel Europa

  • icon

    Gratis onbeperkt aantal kilometers*

  • icon

    Flexibele en zorgeloze verhuur

Ga de weg op in stijl én budgetvriendelijk!

Thrifty Autoverhuur heet je van harte welkom! Of je nu op reis gaat voor je werk of een trip maakt voor je plezier, bij ons zit je goed met onze voordelige huuropties en praktisch gelegen locaties in heel Europa.

Als het aankomt op de selectie van huurauto's, biedt Thrifty een auto voor elke smaak en reisbehoefte. Of je nu voor groen wilt gaan met onze elektrische wagens of extra wilt besparen met onze zuinige modellen: ons wagenpark heeft voor iedereen wat wils.

Ontdek ons huurwagenpark

Ons groot wagenpark van topkwaliteit huurauto's is stijlvol, veelzijdig en budgetvriendelijk. Van compacte auto's tot sedans en SUV's – we hebben het allemaal, en dat tegen uiterst voordelige huurtarieven!

De ideale huurauto is slechts een zoekopdracht verwijderd!

Vind in een handomdraai de auto van je keuze. Van SUV's voor het rijden op landelijke smalle weggetjes tot compacte auto's voor het doen van kleine klusjes in de stad en elektrische modellen om even op familiebezoek te gaan – we hebben een auto voor elke behoefte en stijl klaarstaan. Bovendien is er een aantrekkelijk pakket aan services voor een extra portie comfort, stijl of gewoon voor beide.

En wat ook handig is om te weten: we zijn supereenvoudig te vinden. Met meer dan 400 locaties in Europa waaronder in Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje en België zijn al onze autoverhuur-vestigingen op de luchthavens en in de diverse steden gunstig gelegen en makkelijk te bereiken.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.