Auto huren Liege Airport LGG

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Liege Airport in Liege

Of je nu voor je werk of voor plezier naar Liege reist, met de juiste huurauto ga je goed van start. Kies Thrifty Autoverhuur op de vestiging Liege Airport in Liege en ervaar comfort, gemak en besparingen. Onze uitgebreide huurvloot heeft voor iedereen iets in petto: mini-, compacte en middenklassemodellen, elektrische, plug-in hybrides en brandstofauto's, automatische en handgeschakelde modellen. Vanwege de praktische ophaal- en inleveropties bij Liege Airport is het ontdekken van Liege en het terugbrengen wanneer je maar wilt een koud kunstje. Kies voor Thrifty Autoverhuur voor een fantastische, voordelige huurervaring!

Autoverhuur Luik Luchthaven

Pickup Location

Get Direction
marker icon

Liege Airport LGG, RUE DE L'AEROPORT GRACE-HOLLOGNE

time icon

Mo-Fr 0900-1200, 1330-1600, Sa-Su Closed

Veel Gestelde Vragen

Kan ik een auto een enkele reis huren op de luchthaven van Luik?

Zeker! Bij aankomst op de luchthaven van Luik heeft u de mogelijkheid om een ​​auto te huren en deze op een andere locatie in te leveren, waardoor u zowel tijd als kosten kunt besparen.

Is het goedkoper om een ​​auto te huren op de luchthaven van Luik dan een auto te huren in Luik?

Hoewel u misschien voordeliger autohuuropties buiten de luchthaven van Luik ontdekt, is het belangrijk om rekening te houden met extra kosten, zoals de kosten van het openbaar vervoer, de taxikosten naar uw hotel of het vervoer naar de ophaallocatie, waardoor eventuele initiële besparingen kunnen worden gecompenseerd.

Is het raadzaam om een ​​auto te huren in België?

Ja, het is over het algemeen raadzaam om in België een auto te huren, vooral als u van plan bent gebieden buiten de grote steden te verkennen of naar afgelegen gebieden te reizen waar het openbaar vervoer beperkt kan zijn. Het huren van een auto biedt flexibiliteit en gemak, zodat u het pittoreske platteland, charmante dorpjes en historische bezienswaardigheden in uw eigen tempo kunt bezoeken. Het is echter essentieel om rekening te houden met factoren als rijwetgeving, verkeersomstandigheden en parkeerproblemen, vooral in steden als Brussel of Antwerpen, waar smalle straatjes en weinig parkeergelegenheid lastig kunnen zijn.

Welke documentatie of identiteitsbewijs heeft u nodig om een ​​auto te huren op de luchthaven van Luik?

Wanneer u een auto huurt op de luchthaven van Luik, is het essentieel dat alle bestuurders in het bezit zijn van een geldig rijbewijs. Als het rijbewijs niet in dezelfde taal is als het land van verhuur, heeft u mogelijk een internationaal rijbewijs nodig om mogelijke boetes te voorkomen. Bovendien wordt u bij het huren van een auto in het buitenland mogelijk gevraagd om bewijs te leveren van de regelingen voor de terugreis en accommodatie tijdens uw verblijf. Het is verstandig om deze vereisten te verifiëren bij het specifieke verhuurbedrijf waarmee u te maken heeft.

Wat kost een autoverhuur per dag in Luik Luchthaven?

De kosten voor het huren van een auto per dag op Luik Luchthaven kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van uw huur, het type voertuig en de aanvullende verzekeringsopties die u kiest. Met Thrifty Car Rental bieden we concurrerende en transparante tarieven om onze klanten een gemakkelijke huurervaring te garanderen.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.