Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies een Auto van een Merk naar Jouw Voorkeur

Ontdek een uitgebreide selectie automerken en modellen.

hub

Een merk voor elke behoefte en voorkeur

Niets evenaart de ervaring van het huren van een auto uit de vloot van Thrifty Car Rental. Bij ons kun je kiezen uit diverse automerken en modellen die aan jouw specifieke behoeften voldoen. Of je nu op zoek bent naar een compacte stadsauto of een ruime gezinswagen, we hebben voor ieder wat wils. Met een brede selectie aan automodellen zorgen we ervoor dat we de perfecte auto hebben voor elke gelegenheid!

explore our Mini fleet

Welk automerk kies jij?

Maak gebruik van de verschillende automerken om uit te kiezen bij Thrifty Car Rental. Het is belangrijk om een auto te kiezen die past bij jouw rijstijl en voorkeuren. Thrifty biedt auto’s van diverse toonaangevende automerken.

  • Hyundai: Hyundai staat bekend om zijn betrouwbare en betaalbare auto’s. Met een Hyundai huur je een auto met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en moderne functies die het rijden gemakkelijk en comfortabel maken.
  • Opel: Opel biedt praktische en veelzijdige auto’s die ideaal zijn voor zowel stadsritten als lange afstanden. Met een Opel huur je een auto die niet alleen comfortabel is, maar ook efficiënt en betrouwbaar.
  • Seat: Seat staat bekend om zijn sportieve en dynamische auto’s. Met een Seat huur je een auto met een opvallend design en uitstekende prestaties, waardoor elke rit een plezierige ervaring wordt.
  • Nissan: Nissan biedt verschillende innovatieve en betrouwbare auto’s. Met geavanceerde technologieën en veiligheidsfuncties zijn Nissan-modellen ideaal voor zowel zakelijke als recreatieve doeleinden.

Bij Thrifty Car Rental kun je vertrouwen op de diversiteit en kwaliteit van onze automerken. Kies het merk dat het beste bij jouw behoeften past en geniet van een comfortabele en zorgeloze rijervaring.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.