Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

Nissan Qashqai

 • icon

  5

 • icon

  1 Large, 2 Small Suitcase

 • icon

  Manual

 • icon

  4-5 Doors

Vanaf 8.27 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 03-06-2024 - 10-06-2024 op Brussels Airport BRU Reserveer nu

De Nissan Qashqai Verhuur

De Nissan Qashqai is een innovatieve crossover die uitstekend comfort combineert met geavanceerde veiligheidstechnologieën, waardoor elke rit zowel aangenaam als veilig is. De iconische compacte SUV past perfect bij de dynamische levensstijl van de gemiddelde reiziger.

Kies voor Nissan Qashqai autoverhuur om dit robuuste en stijlvolle voertuig zelf te ervaren, ideaal voor zowel de drukke straten van de stad als het verkennen van de buitenwegen. De Qashqai is voorzien van een sterke motor met een laag brandstofverbruik en een lage CO2-emissie.

Nissan Qashqai verhuur: een slimme keuze voor milieuvriendelijke en kosteneffectieve autoritten.

Nissan Qashqai Beschikbare locaties

Als een favoriete optie bij Thrifty Car Rental, is de Nissan Qashqai beschikbaar op diverse locaties in België, altijd klaar om te voldoen aan jouw reisbehoeften.

De Nissan Qashqai: Features

Als lid van de autoverhuur categorie Midsize, blinkt de Nissan Qashqai uit in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

De compacte SUV heeft plaats voor vijf personen en biedt voldoende bewegingsvrijheid, waardoor hij uitstekend geschikt is voor zowel korte uitstapjes als langere reizen.

Voor de autorijder die die waarde hecht aan efficiency, comfort en milieubewustzijn, is een Nissan qashqai huren bij Thrifty Car Rental de ideale keuze. Deze SUV combineert naadloos prestatie met duurzaamheid.

Nissan Qashqai autoverhuurzorgt voor een memorabele comfortabele rijervaring en dit tegen een voordelig huurtarief.

Nissan Qashqai*

 • Versnelling: Manueel
 • Airconditioning: Ja
 • Aantal deuren: 4/5
 • Aantal inzittenden: 5
 • Bagageruimte: 1 grote koffer en/of 2 kleine koffers
 • Brandstofverbruik: ca. 6,8 liter/100 km
 • CO2-uitstoot: 131 g/km*of vergelijkbaar
Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.