Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

Opel Astra

 • icon

  5

 • icon

  3 Large, 2 Small Suitcases

 • icon

  Manual

Vanaf 7.06 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 03-06-2024 - 10-06-2024 op Brussels Airport BRU Reserveer nu

De Opel Astra Verhuur

De Opel Astra, een compacte dynamische wagen met een robuuste uitstraling en bovenal een zee van ruimte. De cockpit van de Astra is overzichtelijk met eenvoudig in te stellen comfortfuncties. Uiteraard ontbreken de nodige veiligheidssystemen niet. Deze Duitser toont performante prestaties met een geïntegreerde technologie voor het zuinig autorijden met een lagere uitstoot.

Thrifty Opel Astra huren: een efficiënte wagen met laag verbruik en uitstoot, dus, goed voor het milieu. Check onze budgetvriendelijke verhuurtarieven!

Opel Astra Beschikbare locaties

Een van de populairste modellen voor autoverhuur bij Thrifty Car Rental is de Opel Astra. Beschikbaar in België op de volgende verhuurlocaties:

De Opel Astra: Highlights

De Opel Astra station wagon uit de autoverhuur categorie Compact is een veelzijdige auto. De Astra biedt plaats aan vijf inzittenden en heeft een enorme kofferruimte. De efficiënte motor zorgt voor pittige prestaties en een laag benzineverbruik. De wegligging is stabiel met een besturing die vrij direct is.

Een Opel Astra huren is de oplossing voor een weekendje op pad met familie, vrienden of collega’s met reistassen en andere spullen, want je hebt immers het voordeel van een station wagon met veel ruimte.

Met het voordelige pakket Opel Astra auto huren van Thrifty Car Rental heb je een goedkope huuroptie om zowel een dag of langer aan jouw reisnoden te voldoen.

Opel Astra auto huren voor dagelijkse mobiliteit tegen onverslaanbare tarieven voor zowel de particuliere als de professionele rijder.

Opel Astra*of gelijkwaardig

Details

 • Transmissie: Manueel
 • Airconditioning
 • Uitvoering: Station wagon
 • Aantal inzittenden: 5
 • Aantal koffers: 3 grote en 2 kleine koffers
 • Benzineverbruik: Gemiddeld 5,6 l/100 km
 • CO2-uitstoot: 131 g/km
Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.