Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close
hub

Opel Corsa

 • icon

  4

 • icon

  1 Large, 1 Small Suitcases

 • icon

  Manual

 • icon

  2-4

Vanaf 6.07 EUR per dag*

*Tarieven zijn inclusief btw en zijn gebaseerd op een 7-daagse huur van 03-06-2024 - 10-06-2024 op Brussels Airport BRU Reserveer nu

De Opel Corsa Verhuur

De Opel Corsa met een stoere, opvallende look en verleidelijk interieur heeft alles in huis voor een plezierige rijbelevenis. Voorzien van rijhulp- en veiligheidssystemen om je veilig de baan op te laten gaan. Wat de prestaties van de Opel Corsa betreft die zijn met een 1.0 turbo onder de motorkap ronduit uitstekend te noemen.

De Corsa huurauto is met een laag verbruik, een CO2-uitstoot van 115 g/km én de goedkope huuropties jouw betrouwbare reispartner voor korte en lange ritten.

Opel Corsa Beschikbare locaties

Een van de populairste modellen voor autoverhuur bij Thrifty Car Rental is de Opel Corsa. Beschikbaar in België op de volgende verhuurlocaties:

De Opel Corsa: Highlights

De Opel Corsa uit de autoverhuur categorie Economy is de perfecte wagen als je een weekendje weg wil of simpelweg een dagje wil shoppen. Er is plaats voor vier volwassenen die met voldoende been- en hoofdruimte kunnen zitten. Het volume van de koffer bedraagt 309 liter voor de reisbagage.

Opel corsa autoverhuur voor lange of korte pleziertochten, vakanties en ook voor stadsritten, want de Corsa is door zijn afmetingen ook eenvoudig te manoeuvreren in druk verkeer en simpel in te parkeren. Met Opel corsa autoverhuur ga je altijd veilig en budgetvriendelijk de baan op.

Boek de flexibele Corsa-autoverhuur van Thrifty Car Rental voor plezier- en zakelijke ritten.

Opel Corsa*of gelijkwaardig

Details:

 • Transmissie: manueel
 • Airconditioning
 • Aantal deuren: 2-4
 • Aantal inzittenden: 4
 • Aantal koffers: 1 grote en kleine koffer
 • Benzineverbruik: gemiddeld 5 l/100 km
 • CO2-uitstoot: 115 g/km
Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.