Auto huren ANTWERP DOWNTOWN

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Antwerp Downtown in Antwerp

Of je nu voor je werk of voor plezier naar Antwerp reist, met de juiste huurauto ga je goed van start. Kies Thrifty Autoverhuur op de vestiging Antwerp Downtown in Antwerp en ervaar comfort, gemak en besparingen. Onze uitgebreide huurvloot heeft voor iedereen iets in petto: mini-, compacte en middenklassemodellen, elektrische, plug-in hybrides en brandstofauto's, automatische en handgeschakelde modellen. Vanwege de praktische ophaal- en inleveropties bij Antwerp Downtown is het ontdekken van Antwerp en het terugbrengen wanneer je maar wilt een koud kunstje. Kies voor Thrifty Autoverhuur voor een fantastische, voordelige huurervaring!

Pickup Location

Get Direction
marker icon

ANTWERP DOWNTOWN, LUCHTHAVENLEI 1 ANTWERP

time icon

Mon-Fri 0800-1700, Sat-Sun Closed

Veel Gestelde Vragen

Hoeveel kost het om een ​​auto te huren in België?

De kosten voor het huren van een auto in België zijn afhankelijk van het type voertuig, de duur van de huur en de verzekeringsdekkingsopties die u kiest. Thrifty Car Rental biedt concurrerende en transparante tarieven, waardoor klanten hun reis naar Sicilië op een gemakkelijke manier en zonder verrassingen kunnen plannen.

Is het goedkoper om een ​​auto te huren in het centrum van Antwerpen of op een lokale locatie?

Of het goedkoper is om een ​​auto te huren in het centrum of lokaal in Antwerpen, hangt af van verschillende factoren, zoals de vraag, beschikbaarheid en specifieke aanbiedingen die door verhuurbedrijven worden aangeboden. Over het algemeen kunnen locaties in het centrum vanwege het gemak een grotere vraag en dus potentieel hogere prijzen hebben. Aan de andere kant kunnen lokale locaties buiten het centrum lagere tarieven bieden vanwege minder vraag en lagere bedrijfskosten. Het is raadzaam om de prijzen van verschillende verhuurbedrijven en locaties te vergelijken om de meest kosteneffectieve optie voor uw specifieke behoeften te bepalen.

Is het de moeite waard om een ​​auto te huren in Antwerpen Centrum?

Een auto huren in het centrum van Antwerpen kan de moeite waard zijn voor wie niet alleen de stad wil verkennen, maar ook de prachtige omliggende locaties van Antwerpen. Thrifty autoverhuur biedt een breed scala aan voertuigen tegen concurrerende prijzen, waardoor klanten kunnen genieten van meer flexibiliteit en onafhankelijkheid tijdens hun woon-werkverkeer.

Wat zijn de algemene vereisten voor het huren van een auto in Antwerpen Centrum?

Om gebruik te kunnen maken van de autoverhuurservice in Antwerpen Centrum, moet u minimaal 25 jaar oud zijn en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs dat niet bestraft kan worden. Tijdens het reserveren heeft u een persoonlijke creditcard of betaalkaart nodig. Deze vereisten kunnen veranderen afhankelijk van de locatie en het land van verhuur.

Wat is de snelheidslimiet in Antwerpen Centrum?

De snelheidslimieten in het centrum van Antwerpen, België, variëren doorgaans van 30 km/u (18,6 mph) tot 50 km/u (31 mph) binnen de bebouwde kom. Specifieke snelheidslimieten kunnen echter variëren, afhankelijk van de weg en de omgevingsomstandigheden. Het is van cruciaal belang dat u zich houdt aan de aangegeven snelheidsborden en op de hoogte bent van eventuele wijzigingen in de snelheidsregels, vooral in stedelijke gebieden waar de limieten kunnen fluctueren.

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.