Auto huren BRUSSELS GARE DU MIDI BRUR54

Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Brussels Gare Du Midi in Brussels

Of je nu voor je werk of voor plezier naar Brussels reist, met de juiste huurauto ga je goed van start. Kies Thrifty Autoverhuur op de vestiging Brussels Gare Du Midi in Brussels en ervaar comfort, gemak en besparingen. Onze uitgebreide huurvloot heeft voor iedereen iets in petto: mini-, compacte en middenklassemodellen, elektrische, plug-in hybrides en brandstofauto's, automatische en handgeschakelde modellen. Vanwege de praktische ophaal- en inleveropties bij Brussels Gare Du Midi is het ontdekken van Brussels en het terugbrengen wanneer je maar wilt een koud kunstje. Kies voor Thrifty Autoverhuur voor een fantastische, voordelige huurervaring!

Pickup Location

Get Direction
marker icon

BRUSSELS GARE DU MIDI BRUR54, TGV-EUROSTAR ARRIVALS, SOUTH STATION

time icon

Mo-Th 0730-2200, Fr 0730-2100, Sa 0800-1400, Su 1600-2100

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.