Auto huren KORTRIJK LILS52
Kies een locatie

Adres

Openingstijden

Telefoonnummer mobiel

Stations code

gesloten
Kortingscode

Andere inleverlocatie

promo code

Ik heb een korting (CDP, PC, Coupon of andere code)

Wij herkennen de locatie helaas niet.

gesloten
Close

Kies voor Thrifty Autoverhuur op de vestiging Kortrijk in Kortrijk

Of je nu voor je werk of voor plezier naar Kortrijk reist, met de juiste huurauto ga je goed van start. Kies Thrifty Autoverhuur op de vestiging Kortrijk in Kortrijk en ervaar comfort, gemak en besparingen. Onze uitgebreide huurvloot heeft voor iedereen iets in petto: mini-, compacte en middenklassemodellen, elektrische, plug-in hybrides en brandstofauto's, automatische en handgeschakelde modellen. Vanwege de praktische ophaal- en inleveropties bij Kortrijk is het ontdekken van Kortrijk en het terugbrengen wanneer je maar wilt een koud kunstje. Kies voor Thrifty Autoverhuur voor een fantastische, voordelige huurervaring!

Kies voor Autoverhuur op de vestiging Kortrijk in Kortrijk - Thrifty Car Rental

Pickup Location

Get Direction
marker icon

KORTRIJK LILS52, IJZEREN BAREEL 22B SPIERE,KORTRIJK

time icon

Mo-Fr 0800-1200, 1330-1800, Sa 0900-1200, Su Closed

Click
gesloten

VOOR HUURAUTO'S IN ITALIË - van 15 november - 15 april kunnen veel steden in bepaalde Italiaanse regio's wettelijk alleen voertuigen toelaten die zijn uitgerust met sneeuwkettingen of winterbanden. Om te voldoen aan deze regels heeft Thrifty haar voertuigen uitgerust met: sneeuwkettingen - De prijs is inbegrepen in de huurlasten als Winterklaar vergoeding Vandaar dat voor deze voertuigen GEEN NOODZAAK is om als Extra sneeuwkettingen te reserveren.

BELANGRIJK: Controleer de bedragen op uw offerte aan de rechterkant van deze pagina om te controleren of uw reservering inclusief het volgende: vergoeding voor het boeken van sneeuwkettingen in Italië.