Home  Belgium

Auto Huren België

Toeristen die verschillende steden in België willen bezoeken en die niet in bezit zijn van een auto kiezen er vaak voor om een auto te huren zodat ze nog meer uit hun reis kunnen halen. Het huren van een auto brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Eén van die voordelen is bijvoorbeeld dat zelf kunt kiezen wanneer je ergens naartoe gaat en wanneer je weer terug wil komen. Je bent niet zoals bij het openbaar vervoer gebonden aan bepaalde tijden.

Maar uiteraard zijn er nog veel andere voordelen, je bent namelijk ook erg mobiel. Waardoor je zelf kunt kiezen welke steden je wilt bezoeken. Eén van de populaire steden die veel bezocht wordt in België is Antwerpen. In deze stad kun je zowel veel cultuur en historie vinden alsook een druk nachtleven en een geweldig centrum om in te winkelen.

Ook Gent is een populaire historische stad die bezocht wordt door veel toeristen. Door alleen maar een wandeling te maken door deze stad kun je al een hoop historische plekken bezichtigen. Verder straalt deze stad rust uit en veel toeristen vinden het dan ook fijn om in deze stad tot rust te komen. Verder heeft de stad een erg gezellig centrum, waar je heerlijk rustig kunt zitten of winkelen.

Maar uiteraard heeft België nog veel meer steden die zeker een bezoekje waard zijn, enkele voorbeelden zijn Hasselt, Brugge, Brussel en Bergen.

Waarom voor Thrifty kiezen?
  • Gunstige locaties
  • Het hele jaar door voordelige tarieven
  • Geen verborgen extra kosten - diefstal- en schadedekking inbegrepen
  • Geen creditcard kosten
  • Geen wijzigings- of annuleringskosten *
  • Keuze van pre-paid of 'later betalen' tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • * indien gemaakt binnen zeven dagen na reservering.

Een auto huren België bij Thrifty is zeker een aanrader, omdat de service bij dit bedrijf hoog in het vaandel staat. Daarbij kenmerkt Thrifty zich door de betaalbare auto’s die je kunt huren en het weinige papierwerk. Bij dit bedrijf boek je, betaal je en je rijdt weg in je gehuurde auto, zonder dat je nog honderden papieren hoeft te ondertekenen. Door regelmatig de acties in de gaten te houden, kun je ook nog eens een auto huren met een flinke korting. Het is dus zeker zaak wanneer je een auto wilt huren in België om dit te doen via Thrifty.

Foto's van Belgium